Monday, May 28, 2012

Segmen : Follower Pilihan Niera













salam kepada ibu2, bapa2 iya. nak ajak semua join segmen di atas. sila tekan banner untuk
ke link sebenar. oh yes,

syarat wajib:
*blogger malaysia
*follower blog Aisyah Humaira' (walaupun terpaksa sebab ni kan segmen follower niera..hihi)
*Like fanpage niera *buat entry bertajuk Segmen : Follower Pilihan Niera
*letak banner dan linkkan ke entry link tersebut (tekan banner)
*letak link entry anda dalam kotak komen link tersebut (tekan banner)

susah2 sangat tekan banner tu dulu. huhu, baru faham kut

12 comments:

  1. sorry lambat blogwalking :)
    assignment perlukan belaian lebih..hik3..

    terima kasih sudi join segmen niera dan sila2 lah terjah peserta lain di >> http://aisyahhumaira99.blogspot.com/2012/05/senarai-peserta-follower-pilihan-niera.html

    mungkin blog anda jadi pilihan?siapa tahu?

    ReplyDelete
  2. oh yeke hihik. em, actually ni first time masuk . takpe ti saye belai lagi tu.he

    ReplyDelete
  3. salam..saya singgah melawat..dari segmen same..gud luck ye..jom jmput ke blog saya di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/05/segmen-follower-pilihan-niera.html thanx tau:)

    ReplyDelete
  4. Datang dari segmen yang sama .
    Blogwalking ke blog yang serba comel ni . Follow kalau sudi . :)
    Tinggalkan jejak di komen entry ni ye . :)
    http://atirahhayati.blogspot.com/2012/06/segmen-follower-pilihan-niera.html

    ReplyDelete
  5. dari segmen yang sama
    jemput-2 lah datang ke blog saya ^^

    http://apink221.blogspot.com/2012/06/segmen-follower-pilihan-niera.html

    ReplyDelete
  6. singgah BW sini dari segmen yang sama... jom dtg blog sy n follow kalau belum. i done follow u

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/06/segmen-follower-pilihan-niera.html

    ReplyDelete
  7. done folow! 320

    http://kekapasberceloteh.blogspot.com/2012/05/segmen-follower-pilihan-aisyah-humaira.htm

    ReplyDelete
  8. Sggh dr segmen yg sme.. (:
    http://wpfkamal.blogspot.com/2012/05/segmen-follower-pilihan-niera.html

    ReplyDelete
  9. datang singgah & follow.. jom ke blog saya pula...
    Salam ukhwah...

    http://setanggi-permata.blogspot.com/2012/05/segmen-follower-pilihan-niera.html

    ReplyDelete
  10. hye...
    dr segmen yg sme ^^
    done follow
    http://iemagurlz.blogspot.com/2012/05/segmen-follower-pilihan-niera.html

    ReplyDelete
  11. Hye , Farie dari segmen yang sama .
    Farie singgah dan follow blog ni , datang ke blog Farie jugak yea , kalau sudi follow lah dan inform Farie yea , terima kasih . :)

    http://fariefaraway.blogspot.com/2012/05/segmen-follower-pilihan-niera.html

    ReplyDelete