Wednesday, June 18, 2014

lagu ni y mampu aku bagi untuk kali terakhir.hidup dengan baik kenangan




5 comments:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  2. saya rindu....dah 2 tahun..sye xblh pandang org lain..sbb sye hanya suka sorang...smpai bila2x sye nk suka dia...mcm mna sye hilangkn rindu...sye stalker dlm diam..kekasih sye bhgia tu pun dh ckup..sye xnk jadi perampas...sye dh blh trima sye srng2x...sye ade video dia nyanyi..sye ade gmbr2x dia..dh ckup..xperlu jdi perampas...cma mnx maaf untk wife dia kalau terbaca..sye xblh lupa dia...sya cma rindu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rindulah pada kekasih yg satu.. Allah.. Tmbh ilmu agama sikit dik drpd menulis tak tentu hala dah tu mtk maaf pulak kat wife..tak beradab lgsg. Matang la sikit.. Nak berhingus sampai bila..

      Delete
  3. – Сайт содержит информацию Элитные индивидуалки, о проститутках и салонах. Узнай как и где интересно провести свой интим досуг! У меня есть ВСЁ, что нужно для Вашего комфорта. Разнообразие предоставляемых сексуальных услуг, неиссякаемая фантазия, тактичность, учитываю все Ваши пожелания, а также ненавязчивое МУЗЫКАЛЬНОЕ СОПРОВОЖДЕНИЕ. Пуританин - это человек, который ненавидит травлю медведей не потому, что медведю больно, а потому, что публике весело.

    ReplyDelete