Sunday, June 3, 2012

Macane kamu lukis kartun


              -sonang ajo surf-


ade banyak soalan nanye ke saye ni lukis sendiri ea? penat den nak jawab. yeeee saye lukis sendiriii. tapi saye surf tenet, tengok kartun yang lawa2 then saye cube try test jadik ke tak. if tak jadi saye delete . if jadi saye simpan.

kalau nak belajar lukis dengan pro, gua ada satu site free ni ngaja tutorial. klik sinin

10 comments:

  1. header dah berubah seyh... yg ni better dr aktor kickass tuh.. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. pasal semalam gua bukan tidur pun dah bosan pegi tuka kejap haha

      Delete
  2. maseh2 letakkan link tu..sy bdk art tp x reti nk melukis. mmg susahh

    ReplyDelete
  3. alaa comelnyer kartun,

    comel sgt,sebabtu org tnya brkali-kali tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. huh" ni yang kene brushup skill ni. hahaha.

      Delete
  4. salam..i aready f0ll0w yer..thanx f0ll0w me..:)

    ReplyDelete