Monday, December 26, 2011

......

dengar lagu ketty perry thinking of you menyebabkan gua hampir menangis teringat kat dia. man dont cry-kata orang parsi. tapi sampai ke la ni masih tak leh gua nak lupakan dia. dah berape bulan ni?

aku ingat masa dulu dia menangis dengar lagu ni. mungkin masih teringat dekat orang yang pernah tinggalkan dia. tapi aku rasa cemburu, nak marah bila nampak benda ni. gua bukanla sape2 untuk dia. mungkin gua ni rebound je bagi dia. gua punyala banyak harapan kat dia..

gua harap gua dapat lupakan dia cepat2. kasi amnesia pun bagus.

2 comments:

  1. nape ni amir? clash ke? sabar amir.. jodoh tu ketentuan tuhan. Allah tahu yang terbaikkan. ko kawen dgn dia blum tentu bahagia..

    prepare urself for the sekufu one!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh. ni post lame mizan. december tahun lepas.

      Delete